PORTVINSBRAISEREDE SVINEKÆBER MED CORIZO OG MANDLER

Ingredienser til 4 personer

400 g svinekæber
Lidt olie til stegning
2 løg
4 fed hvidløg
1 spsk. røget paprika
4 dl portvin
5 dl hønsebouillon
2 peber frugter
2 dåser kikærter
400 g chorizoer
100 g mandler
Salt og friskkværnet peber
2 – 3 spsk. citronsaft

TILBEHØR: 2 dl creme fraiche 18%, 1 håndfuld frisk oregano, 1 godt brød eller kartoffelmos.

Instruktioner

Brun svinekæberne i olie i en stegegryde. Pil løg og hvidløg og hak dem groft. Vend paprika,
løg og hvidløg sammen med svinekæberne i gryden og lad det stege lidt sammen til løgene
får en smule farve. Tilsæt portvin og bouillon, og lad det simre under låg i 1½ time. Rens
peberfrugten, og skær den i mundrette stykker. Afdryp kikærterne. Vend peberfrugt,
kikærter, chorizo og mandler i retten, og lad den simre videre i 1 time. Smag til med salt,
peber og citronsaft.

Velbekomme!