Skip to main content

SCHNITZLER MED URTEMOS

Ingredienser til 4 personer

1 kg små kartofler
2 dl optøede ærter
3-4 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
1 håndfuld dild

Vinaigrette:
2 spsk. kapers
½ bananskalotteløg (eller rødløg)
1 spsk. hvidvindeddike
3-4 spsk. olivenolie

Schnitzler:
1 citron
4 skinkeschnitzler
Revet citronskal
Høvlet peber

Instruktioner

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i usaltet vand. Dræn vandet fra dem, tilsæt ærter, og lad dem dampe
tørre. Mos dem groft med et piskeris, og rør olivenolie, smør og hakket dild.

Vinaigrette: Hak kapers og løg og rør eddike og olie sammen. Rør kapers og skalotter i.

Schnitzler: Skær citronen i tykke skiver, og grill dem på en varm grillpande. Pensel schnitzlerne med lidt
olivenolie, og grill dem på den varme grillpande. De skal bare have 1 minut på hver side eller til de er
akkurat gennemstegte.
Anret schnitzlerne med mos, vinaigrette, saft af lune citronskiver og høvlet peberrod. Server gerne en sprød
salat til.

Velbekomme!