Lever af dansk kødkvæg, vand, bouillon, løg, MADLAVNINGSFLØDE ( vand, delvis hærdet palmekerneolie,
SKUMMETMÆLKSPULVER, glukose, maltodextrin, MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E 1422, E 466, E 401) emulgator (E 472e, E 471) SOJALECITHIN, surhedsregulerende middel (E 331, E 340)
aroma, salt, farvestof (E 160a) ), HVEDEMEL, margarine, majsstivelse, salt, peber.
Næringsindhold per 100 gram
Energi 411 kJ/98 kcal
Fedt 4,1 g
heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
Kulhydrat 5,0 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Protein 9,7 g
Salt 0,7 g
Frost – vejer ca. 900 g
Opvarmning i mikroovnen eller ovn: prik huller i folien inden den opvarmes. opvarm retten til en kernetemperatur på 75 grader.
OBS! temperaturen i ovn MAX 160 grader.
kan opvarmes fra frost eller optøet. tag gerne retten ud og sætte i køleskabet dagen før.
skal opbevares ved. min -18 grader – må ikke genindfryses!



