Ingredienser til 4 personer
4 kyllingebrystfileter uden skind og ben
8 friske salvieblade
12 skiver pancetta eller tykt skåret bacon
2 spsk. olivenolie
Salt og møllepeber
Ingredienser til 4 personer
4 kyllingebrystfileter uden skind og ben
8 friske salvieblade
12 skiver pancetta eller tykt skåret bacon
2 spsk. olivenolie
Salt og møllepeber
Instruktioner
Bank kyllingefileterne let med en kødhammer. Læg 2 salvieblade på hver filet og krydr med salt og peber.
Rul dem sammen, pak hver rulle ind i 3 skiver pancetta / bacon. Hold det hele sammen med tandstikkere.
Opvarm olivenolie på en stor sauter-eller stegepande, læg rullerne på og giv dem 5 minutter ved høj varme.
Vend dem jævnligt til de er brunede på alle sider.
Dæk dem til og lad dem simre i 20 minutter for lav varme eller til rullerne er gennemstegte.
Servér retten med en spændende salat.
Velbekomme!