Ingredienser
Svinebov af dansk gris, vand, HVEDEMEL, stivelse, salt, VALLEPROTEIN/MÆLK, løg, modificeret stivelse E1414/, hydrolyseret vegetabilsk protein, kartoffel, bouillon, bacon i skiver af dansk gris.
Næringsindhold per 100 gram
Energi 715 kJ/171 kcal
Fedt 8,1 g
heraf mættede fedtsyrer 3,2 g
Kulhydrat 13,7 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Protein 10,3 g
Salt 0,34 g
Frost – vejer ca. 900 g
Opvarmning i mikroovnen eller ovn: prik huller i folien inden den opvarmes. opvarm retten til en kernetemperatur på 75 grader.
OBS! temperaturen i ovn MAX 160 grader.
kan opvarmes fra frost eller optøet. tag gerne retten ud og sætte i køleskabet dagen før.
skal opbevares ved. min -18 grader – må ikke genindfryses!



