Ingredienser
Kartoffel, PØLSER (SOJAPROTEIN), MADLAVNINGSFLØDE (vand, delvis hærdet palmekerneolie, SKUMMETMÆLKSPULVER, glukose, maltodextrin, MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E 1422, E 466, E 401) emulgator (E 472e, E 471) SOJALECITHIN, surhedsregulerende middel (E 331, E 340) aroma, salt, farvestof (E 160a) ), bouillon, løg, tomatketchup, paprika ( paprika rosen ), salt, peber.
Næringsindhold per 100 gram
Energi 811 kJ/194 kcal
Fedt 13,2 g
heraf mættede fedtsyrer 7,4 g
Kulhydrat 11,0 g
heraf sukkerarter 3,6 g
Protein 6,0 g
Salt 0,9 g
Frost – vejer ca. 900 g
Opvarmning i mikroovnen eller ovn: prik huller i folien inden den opvarmes. opvarm retten til en kernetemperatur på 75 grader.
OBS! temperaturen i ovn MAX 160 grader.
kan opvarmes fra frost eller optøet. tag gerne retten ud og sætte i køleskabet dagen før.
skal opbevares ved. min -18 grader – må ikke genindfryses!



