Ingredienser
Oksekød af dansk kødkvæg, vand, bouillon, MADLAVNINGSFLØDE ( vand, delvis hærdet palmekerneolie, SKUMMETMÆLKSPULVER, glukose, maltodextrin, MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E 1422, E 466,
E 401) emulgator (E 472e, E 471) SOJALECITHIN, surhedsregulerende middel (E 331, E 340), aroma, salt, farvestof (E 160a) ), HVEDEMEL, margarine, peberrod, majsstivelse, salt, peber.
Næringsindhold per 100 gram
Energi 438 kJ/105 kcal
Fedt 5,9 g
heraf mættede fedtsyrer 2,9 g
Kulhydrat 2,6 g
heraf sukkerarter 0,2 g
Protein 9,8 g
Salt 0,6 g
Frost – vejer ca. 900 g
Opvarmning i mikroovnen eller ovn: prik huller i folien inden den opvarmes. opvarm retten til en kernetemperatur på 75 grader.
OBS! temperaturen i ovn MAX 160 grader.
kan opvarmes fra frost eller optøet. tag gerne retten ud og sætte i køleskabet dagen før.
skal opbevares ved. min -18 grader – må ikke genindfryses!



