Ingredienser
Grisekød af dansk gris, vand, champignon, løg, MADLAVNINGSFLØDE ( vand, delvis hærdet palmekerneolie, SKUMMETMÆLKSPULVER,
glukose, maltodextrin, MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E 1422, E 466, E 401) emulgator (E 472e, E471) SOJALECITHIN, surhedsregulerende middel (E 331, E 340) aroma, salt, farvestof (E 160a) ), HVEDEMEL, margarine, bouillon, majsstivelse, salt, peber.
Næringsindhold per 100 gram
Energi 387 kJ/92 kcal
Fedt 3,5 g
heraf mættede fedtsyrer 2,0 g
Kulhydrat 3,1 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Protein 11,0 g
Salt 1,44 g
Frost – vejer ca. 900 g
Opvarmning i mikroovnen eller ovn: prik huller i folien inden den opvarmes. opvarm retten til en kernetemperatur på 75 grader.
OBS! temperaturen i ovn MAX 160 grader.
kan opvarmes fra frost eller optøet. tag gerne retten ud og sætte i køleskabet dagen før.
skal opbevares ved. min -18 grader – må ikke genindfryses!



