Skip to main content

Skipperlabskovs af dansk kødkvæg

kr. 110,00 2 personer

Ingredienser
Oksekød af dansk kødkvæg, vand, kartoffel, bouillon, laurbærblade, salt, peber.

Næringsindhold per 100 gram
Energi 469 kJ/112 kcal
Fedt 5,9 g
heraf mættede fedtsyrer 2,3 g
Kulhydrat 5,7 g
heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 9,4 g
Salt 1,51 g

Frost – vejer ca. 900 g

Opvarmning i mikroovnen eller ovn: prik huller i folien inden den opvarmes. opvarm retten til en kernetemperatur på 75 grader.

OBS! temperaturen i ovn MAX 160 grader.

kan opvarmes fra frost eller optøet. tag gerne retten ud og sætte i køleskabet dagen før.

skal opbevares ved. min -18 grader – må ikke genindfryses!

Beskrivelse

Varenummer (SKU): N/A