Ingredienser
Kylling, vand, bouillon, asparges, MADLAVNINGSFLØDE ( vand, delvis hærdet palmekerneolie, SKUMMETMÆLKSPULVER, glukose, maltodextrin, MÆLKEPROTEIN, stabilisator
(E 1422, E 466, E 401) emulgator (E 472e, E 471) SOJALECITHIN, surhedsregulerende middel (E331, E 340) aroma, salt, farvestof (E 160a) ), HVEDEMEL, margarine, salt, majsstivelse, peber, KNOR ( salt, smagsforstærker (mononatriumglutamat), MÆLKESUKKER, gærekstrakt, løg, solsikkeolie, palmefedt, antiklumpningsmiddel( siliciumdioxid)), krydderier (karl johan svamp, laurbærblade)
Næringsindhold per 100 gram
Energi 360 kJ/86 kcal
Fedt 4,4 g
heraf mættede fedtsyrer 2,4 g
Kulhydrat 3,2 g
heraf sukkerarter 0,2 g
Protein 8,3 g
Salt 2,12 g
Frost – vejer ca. 900 g
Opvarmning i mikroovnen eller ovn: prik huller i folien inden den opvarmes. opvarm retten til en kernetemperatur på 75 grader.
OBS! temperaturen i ovn MAX 160 grader.
kan opvarmes fra frost eller optøet. tag gerne retten ud og sætte i køleskabet dagen før.
skal opbevares ved. min -18 grader – må ikke genindfryses!



