Ingredienser
Svinebov af dansk gris, vand, HVEDEMEL, stivelse, bacon, VALLEPROTEIN/MÆLK, løg, salt, modificeret stivelse E1414/, hydrolyseret vegetabilsk protein, aroma, krydderier, bouillon, bacon i skiver af dansk gris, MADLAVNINGSFLØDE ( vand, delvis hærdet palmekerneolie, SKUMMETMÆLKSPULVER, glukose, maltodextrin, MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E 1422, E 466, E 401) emulgator (E 472e, E471) SOJALECITHIN, surhedsregulerende middel (E 331, E 340) aroma, salt, farvestof (E 160a) ), HVEDEMEL, ribsgele, margarine, majsstivelse, salt, peber.
Næringsindhold per 100 gram
Energi 803 kJ/192 kcal
Fedt 12,3 g
heraf mættede fedtsyrer 5,5 g
Kulhydrat 4,0 g
heraf sukkerarter 2,5 g
Protein 11,2 g
Salt 1,7 g
Frost – vejer ca. 900 g
Opvarmning i mikroovnen eller ovn: prik huller i folien inden den opvarmes. opvarm retten til en kernetemperatur på 75 grader.
OBS! temperaturen i ovn MAX 160 grader.
kan opvarmes fra frost eller optøet. tag gerne retten ud og sætte i køleskabet dagen før.
skal opbevares ved. min -18 grader – må ikke genindfryses!



