Ingredienser
Grisekød af dansk gris, vand, MADLAVNINGSFLØDE ( vand, delvis hærdet palmekerneolie,
SKUMMETMÆLKSPULVER, glukose, maltodextrin, MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E 1422, E 466,
E 401) emulgator (E 472e, E 471) SOJALECITHIN, surhedsregulerende middel (E 331, E 340)
aroma, salt, farvestof (E 160a) ), bacon i tern, peberfrugt, champignon, løg, pizzasovse ( tomatpulp, salt, blandede urter,
hvidløgspulver, vegetabilsk olie, sukker, eddike, spidskommen, Kanel, Nelliker, Laurbær, Koriander
Cayenne, gurkemeje, ingefær, salt, chili ), HVEDEMEL, bouillon, hvidløg, majsstivelse.
Næringsindhold per 100 gram
Energi 388 kJ/93 kcal
Fedt 3,9 g
heraf mættede fedtsyrer 2,1 g
Kulhydrat 3,4 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Protein 10,6 g
Salt 1,13 g
Frost – vejer ca. 900 g.
Opvarmning i mikroovnen eller ovn: prik huller i folien inden den opvarmes. opvarm retten til en kernetemperatur på 75 grader.
OBS! temperaturen i ovn MAX 160 grader.
kan opvarmes fra frost eller optøet. tag gerne retten ud og sætte i køleskabet dagen før.
skal opbevares ved. min -18 grader – må ikke genindfryses!



