Hjerter af dansk gris, vand, bouillon, MADLAVNINGSFLØDE (vand, delvis hærdet palmekerneolie, SKUMMETMÆLKSPULVER, glukose, maltodextrin, MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E 1422, E 466, E 401) emulgator (E 472e, E 471) SOJALECITHIN, surhedsregulerende middel (E 331, E 340), aroma, salt, farvestof (E 160a) ), persille, HVEDEMEL, margarine, majsstivelse, salt, peber.
Næringsindhold per 100 gram
Energi 355 kJ/85 kcal
Fedt 4,7 g
heraf mættede fedtsyrer 2,3 g
Kulhydrat 2,5 g
heraf sukkerarter 0,2 g
Protein 7,7 g
Salt 0,7 g
Frost – vejer ca. 900 g
Opvarmning i mikroovnen eller ovn: prik huller i folien inden den opvarmes. opvarm retten til en kernetemperatur på 75 grader.
OBS! temperaturen i ovn MAX 160 grader.
kan opvarmes fra frost eller optøet. tag gerne retten ud og sætte i køleskabet dagen før.
skal opbevares ved. min -18 grader – må ikke genindfryses!



